Järkevämpi verotus tuo etuja

Verotus ohjaa monellakin tapaa yrittäjien tekemistä ja tulevaisuuden suunnittelua. Siksi onkin erityisen tärkeää, että sekä yrityksen että yrittäjän verotusta suunnitellaan pitkäjänteisesti ja yksilöllisesti. Meillä Actorassa verotukselliset seikat ovat tiiviisti yhteydessä yrityksen taloushallintoon, jotta asioita voidaan ennakoida ja verotusta suunnitella yrittäjän kanssa asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Teemme laskelmia ja keskustelemme yrittäjän kanssa, jotta saamme aina parhaat ratkaisut yrittäjän käyttöön. Ota yhteyttä ja mietitään onko yrityksesi verotus järkevällä tasolla.

Tilinpäätös

Tilinpäätös on tilikaudelta tehtävä laskelma ja raportti yrityksen talouden kehittymisestä ja taloudellisesta tilanteesta. Huolehdimme Actorassa siitä, että tilinpäätös tehdään määräajassa voimassaolevien lakien ja hyvän kirjanpitotavan mukaisesti. Tilinpäätökseen sisältyy lakisääteisiä raportteja kuten tuloslaskelma, tase, tasekirja, liitetiedot ja rahoituslaskelma.

Veroilmoitus

Veroilmoitus pitää antaa verottajalle yritysmuodosta riippuen tiettynä määräpäivänä. Huolehdimme Actorassa, että tarvittavat veroilmoituslomakkeet annetaan ja ne täyttävät verottajan vaatimukset. Ota yhteyttä ja me hoidamme yrityksesi tilinpäätöksen ja verotuksen kuntoon!